+ 31 (0) 35 53 93 977

Volkswagen Tuningbox

Een andere uitwijkmogelijkheid dan chiptuning

De E3 Performance Tuningbox

Dat chiptuning net teveel van het goede kan zijn qua toename in koppel en vermogen, kunnen wij bij ATM ons goed voorstellen. Voor degenen die alsnog willen genieten van een soepeler rijdende auto is daar een perfecte oplossing voor: de E3 Performance Tuningbox

Garantie blijft altijd intact

Na het installeren van de E3 Performance Tuningbox in uw auto, zal uw garantie gegarandeerd behouden blijven. De uitleesapparatuur van uw dealer kan de tuning namelijk niet detecteren. Met als gevolg dat u zorgeloos kunt genieten van extra koppel en vermogen.

Recycle de E3 Performance Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is eenvoudig te installeren en hierdoor ook her te gebruiken voor uw auto. De enige vereiste die vast zit aan het overzetten van uw tuningbox van de ene naar de andere auto is dat deze dezelfde bedrading moet hebben.

Stel u gaat van een Volkswagen Passat 1.4 TFSI naar een Volkswagen Golf 1.6 TDI, dan zal de tuningbox aangepast moeten worden, omdat u van een benzine- naar een dieselmotor gaat. Met behulp van de installatiesoftware kan dit eenvoudig aangepast worden.

Alle voordelen van de E3 Performance Tuningbox

✓ Eenvoudige installatie ✓ Installatie niet permanent
✓ Geen garantieproblemen ✓ Compatibel met alle motoren
✓ Herprogrammeerbaar ✓ Voor alle transmissies
✓ Multikernprocessor ✓ Multi Channel Box
✓ Aanpasbaar door de klant ✓ Gekalibreerd op de dynamometer
✓ Speciaal ontworpen voor tuning ✓ Wordt niet gedetecteerd
✓ Mogelijkheid tot overboost ✓ Oververhitting bescherming

Combineerbaarheid E3 Performance Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is de perfecte oplossing voor elke soort auto die meer vermogen en koppel zoekt, maar niet te veel. Zonder moeite kan de tuningbox in zowel een diesel- als benzinemotor geïnstalleerd worden. Daarnaast vormen de verschillende soorten transmissies (automatisch, handgeschakeld en DCT) geen enkel probleem.

Tuning voor leaseauto’s

Door installatie van de E3 Performance Tuningbox wordt uw leaseauto sneller en zuiniger. Niet alleen bij uw huidige leaseauto, maar ook uw volgende.

ATM kiest bewust voor de E3 Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is niet de enige producent van tuningboxen op de Nederlandse markt. De reden dat ATM speciaal voor de E3 Performance Tuningbox gekozen heeft, is het feit dat dit de enige is die preventief optreedt tegen oververhitting. Dit maakt het gebruik volstrekt veilig.

Ga naar E3 Performance

Home > Volkswagen Tuningbox

Chiptuning Volkswagen offerte aanvragen?

Offerte aanvragen