+ 31 (0) 35 53 93 977

Alles over Volkswagen Chiptuning

20-07-2016

Alles over Volkswagen Chiptuning

Volkswagen heeft een zeer divers aanbod aan modellen en motoren op de markt die aantrekkelijk zijn voor zakelijke rijders wegens hun bijtelling. Helaas missen de leaseauto’s vaak net dat beetje pit die de auto nog fijner doen laten rijden. Met behulp van Volkswagen Chiptuning haalt u meer vermogen en koppel uit de motoren met behoud van de autotechniek en garantie. ATM Chiptuning vertelt u graag meer. 

Wat is Volkswagen chiptuning?

Volkswagen brengt van dezelfde motor verschillende varianten op de markt. Het verschil tussen deze motoren zit hem in het vermogen en koppel. Echter, het zijn de dezelfde motoren. ATM Chiptuning kan met behulp van software via het motormanagement het vermogen en het koppel handmatig afstellen naar wens. Hierdoor wordt de brandstofinjectie aangepast en het openen of sluiten van kleppen afgesteld. Een Volkswagen chiptunen zorgt voor voelbaar meer vermogen en souplesse in het rijgedrag. Ervaar zelf het rijgedrag van uw Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion voor en na chiptuning. 

Meer uit uw Volkswagen halen? ATM Chiptuning helpt

Het chiptunen van uw Volkswagen is een relatief eenvoudige manier om meer vermogen en koppel uit uw motor te halen. Veel leaserijders laten hun leaseauto chiptunen, omdat deze auto’s qua rijgedrag vaak niet voldoen aan de verwachtingen op het gebied van souplesse en kracht. Bij ATM Chiptuning kunt u bijvoorbeeld uw Golf, Polo of Passat chiptunen waardoor u meer vermogen en koppel krijgt met behoud van uw garantie en autotechniek. 

Natuurlijk kunt ook uw auto laten (chip)tunen door Volkswagen zelf, maar bij ATM Chiptuning krijgt u exact hetzelfde resultaat voor een eerlijke prijs. 

Wat levert Volkswagen Chiptuning op?

Een gechiptunede Volkswagen Golf TSI 1.0 of 1.2 heeft aanzienlijk meer vermogen en koppel dan ervoor. Doordat het koppel is toegenomen ervaart u meer pit tijdens het rijden en heeft uw auto meer trekkracht. Het is een ideale oplossing voor het probleem met het trekgewicht van bepaalde caravans. Naast een vermogenswinst (van tot wel 25%) zal uw auto ook duurzamer worden (tot wel 5%). Dit komt doordat de brandstofinjectie door het chiptunen efficiënter kan worden afgesteld. Dankzij ATM Chiptuning wordt uw Volkswagen dus niet alleen sterker, maar ook zuiniger. 

Uw Volkswagen laten chiptunen door ATM Chiptuning

Bij ATM Chiptuning werken er enkel aantoonbaar gekwalificeerde technici die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van motormanagement. Met behulp van onze geavanceerde testbank controleren wij met regelmaat de software. Er wordt te allen tijde binnen de veiligheidsmarges gewerkt zodat uw garantie intact blijft. Onze Volkswagen experts staan paraat om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u liever eerst recensies lezen van andere klanten van ATM Chiptuning?

De populairste Volkswagen modellen welke getuned worden

  • Volkswagen Golf TSI ( 1.0 en 1.2  voornamelijk vanwege trekkracht problemen / trekgewicht caravan )
  • Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion
  • Volkswagen Passat 1.6 TDI Bluemotion
  • Volkswagen Passat ( 2016 ) 2.0 TDI Bluemotion

Chiptuning voor alle Volkswagen motoren en modellen

Op de Volkswagen Chiptuning pagina vindt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot chiptuning van uw auto. Filter op model en check of er chiptuning beschikbaar is voor het bouwjaar en de motorisering van uw Volkswagen. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 035 – 53 93 997.

Volkswagen chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Alles over Volkswagen Chiptuning

Chiptuning Volkswagen offerte aanvragen?

Offerte aanvragen