+ 31 (0) 35 53 93 977

Volkswagen Polo Chiptuning

20-07-2016

Volkswagen Polo Chiptuning

Volkswagen Polo 1.2 TDI steeds gewilder

De Volkswagen Polo is wereldberoemd. Volkswagen noemt het de meest innovatieve auto in zijn klassement. Het compacte karakter van auto is een kenmerkende eigenschap die mensen gelijk doen denken aan een Volkswagen Polo. Al met al is het een fijne auto. Echter, soms missen mensen net een beetje power. Met behulp van chiptuning kunt u meer vermogen en koppel uit uw auto halen zonder fysiek aan de motor te sleutelen. ATM Chiptuning werkt keurig binnen de veiligheidsmarges zodat uw garantie intact blijft.

Waarom uw Volkswagen Polo chiptunen?

Een gechiptunede Volkswagen Polo heeft een voorsprong op een reguliere Polo. Na chiptuning zal uw auto de potentie van zijn motor meer benutten. Door een aanpassing in het motormanagementsysteem krijgt u meer pk en Nm. Stel u rijdt in een Volkswagen Polo 1.2 TDI met 75 pk en 180 Nm. Voor veel mensen is 75 pk niet echt iets om over naar huis te schrijven. Na chiptuning heeft uw auto niet langer 75, maar 90 pk. Ook het koppel is toegenomen naar 210 Nm. Hierdoor heeft uw auto voelbaar meer kracht tijdens het rijden. Optrekken gaat soepeler net als de schakelmomenten. Ervaar meer souplesse na chiptuning. Ook als u een caravan vooruit wilt trekken is de toename in koppel merkbaar. Naast de gewenste toename in vermogen en koppel zal ook uw motor duurzamer worden. Door de chiptuning wordt de brandstofinjectie efficiënter afgesteld wat brandstof bespaard. Altijd mooi meegenomen.

Volkswagen Polo 1.6 TDI sneller van start

Na chiptuning zal uw Volkswagen Polo 1.6 TDI sneller van start gaan. Stel u rijdt in een Polo 1.6 TDI met 75 pk en 195 Nm. Na chiptuning heeft uw auto maar liefst 135 pk en 300 Nm. Hiermee kunt u opeens menig middenklasse auto met 2-liter diesel bijhouden.

Volkswagen Polo chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Volkswagen Polo Chiptuning

Chiptuning Volkswagen offerte aanvragen?

Offerte aanvragen