+ 31 (0) 35 53 93 977

Volkswagen Golf Chiptuning

20-07-2016

Volkswagen Golf Chiptuning

Volkswagen Golf 1.0 TSI chiptuning komt vaak voor

Een gechiptunede Volkswagen Golf 1.0 TSI komt steeds vaker voor. Met name door problemen met de trekkracht van de auto. Het is soms een opgave voor een Volkswagen Golf om een caravan, aanhanger of boottrailer effectief te trekken. Uiteraard dient chiptuning niet enkel voor mensen met een caravan of iets in die trant, voor sommigen is gewoon puur om meer vermogen uit hun auto te halen. Chiptuning is een mooie oplossing om alle potentie uit de motor van uw auto te halen zonder fysiek eraan te hoeven sleutelen. Bovendien blijft na chiptuning uw garantie gewoon behouden.

Waarom uw Volkswagen Golf chiptunen?

Chiptuning kent meerdere voordelen. Een gechiptunede Volkswagen Golf heeft voelbaar meer vermogen en koppel. Stel u rijdt in een Volkswagen Golf 1.0 TSI met 95 pk en 160 Nm. Na een relatief simpele ingreep behaalt u maar liefst een vermogen van welgeteld 140 pk en een koppel van 250 Nm. Dat is de moeite waard. Na chiptuning zal het rijden voelbaar aangenamer worden. U ervaart soepelere schakelmomenten, een acceleratie met meer souplesse en meer trekkracht. Daarnaast zal uw gechiptunede Golf – ook niet onbelangrijk – duurzamer zijn. Veel mensen associëren logischerwijs meer vermogen met meer verbruik. Echter, na chiptuning zal de brandstofinjectie efficiënter worden afgesteld. Dit betekent dat uw motor op effectievere wijze brandstof inspuit en minder verspild. Altijd mooi meegenomen. 

Gechiptunede Volkswagen Golf 1.2 TSI accelereert sneller

De Volkswagen Golf is een veel geliefde auto. Maar soms hebben mensen het gevoel alsof ze iets missen, namelijk paardenkracht. Zo ook bij de Volkswagen Golf 1.2 TSI met 85 pk en 160 Nm. Het probleem kent een eenvoudige doch zeer effectieve oplossing. Chiptuning. Na chiptuning heeft uw Golf 1.2 TSI een vermogen van 130 pk en 225 Nm. Dat is een rendement van 52,9% qua paardenkracht. Hiermee kunt u opeens een snelle BMW 118i bijhouden.

Volkswagen Golf chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Volkswagen Golf Chiptuning

Chiptuning Volkswagen offerte aanvragen?

Offerte aanvragen